U nedelju 5. aprila 2015. godine u 12 časova, u Beogradu na trgu Nikole Pašića biće održan miran protestni skup roditelja protiv obavezne vakcinacije u Srbiji. Grupa građana okupljena na društenim mrežama danas ima preko 27.000 članova iz cele Srbije koji podržavaju ovu inicijativu.

Ministar Zlatibor Lončar sa svojom pomoćnicom Slavicom Đukić-Dejanović sprovodi genocidni plan za uništenje građana Srbije. Zarad novčane dobiti koju stiče od farmaceutskih kompanija na čijim platnim spiskovima se nalazi zajedno sa svojim pomoćnicima.


Američki kongres o autizmu

Američki kongres o autizmu


Prof. dr Željko Poljak, imunolog o štetnosti vakcina

Prof. dr Željko Poljak, imunolog o štetnosti vakcina

U planu je izmena postojećeg zakona gde će poslanici glasati za prevođenje postupka vakcinacije iz invazivne u preventivnu medicinsku meru. Ovo je direktno kršenje ustava Republike Srbije čl. 25, „Nepovredivost fizičkog i prisičkog integriteta Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodnog datog pristanka.“ Pored toga to je direktno kršenje Zakona o Pravima pacijenata, protivi se lekarskoj etici i „Međunarodnoj klasifikaciji bolesti“ Svetske zdravstene organizacije, gde stoji da se vakcinacija može odbiti ne samo radi zdravstvenih razloga, već i zarad ličnog i/ili verskog ubeđenja. Srbija je član SZO i prihvatila je obaveze članstva.