Inženjer Goran Marjanović iz Beograda više od 40 godina bavi se teorijskom fizikom, a delom Nikole Tesle preko 15 godina. Kruna njegovog istraživanja je „Generator Teslinih talasa“, takozvani „TeslaGen“, koji obnavlja bioenergetsko polje organizma kao celine i čuva energetski balans svih organa.

Svojim eksperimentima, inženjer Marjanović je uspeo da odgonetne specifičnost konstrukcije i dejstva Tesline „dodatne zavojnice“ koju je veliki naučnik konstruisao u Koloradu Springsu (SAD). Kao rezultat tog istraživanja nastala je T7 zavojnica, jedinstvena umanjena verzija Teslinog uređaja sa dodatnom zavojnicom, koja je ugrađena u „Generator Teslinih talasa“ (TeslaGen) i deluje kao neka vrsta „energetskog harmonizatora prostora“ sa isceljujućim dejstvom, nešto što bi se moglo nazvati „bioenergetskom fontanom životne energije.“

Istraživanje Teslinog dela

Goran Marjanović je autor „Modela kvantirane gustine energije.“ Još kao dete pitao se da li postoji neka veza, zakonitost između onog što zovemo makro i mikro svetom — onoga što je van nas i unutar nas. S jedne strane imamo planete, zvezde, galaksije… a s druge strane čestice, molekule, atome, protone, elektrone… i nigde nema kraja, ni na jednoj, ni na drugoj strani. Čovek se nalazi negde u sredini, u zlatnom preseku.
U jednom trenutku palo mu je na pamet da bi gustina energije mogla biti ta koja povezuje sve što postoji. Onda je izračunao gustinu energije za neke objekte i video harmoniju između njih. Dobio je dijagram koji je nazvao „prostor–energija dijagram.“ Bila je to linija na kojoj su se našli svi objekti prisutni u bilo kojoj formi egzistencije, pa čak i oni koji imaju duhovni karakter.

Božji naum

Pokazalo se, da se sve što je Bog stvorio, nalazi u jednom divnom, skladnom odnosu. Uočena je pravilnost da sve što postoji, postoji u jednom stabilnom stanju. To stabilno stanje prozvao je „stabilnim objektom koji je kvantiran“ (određen). Onda je tu oblast malo proširio i uključio i duhovne aspekte realnosti (duh, emocija, spiritualnost) koje je njegov Model doveo u ravnopravan odnos sa protonima, elektronima, zvezdama, planetama, čovekom… Vidi se da je taj svet, koji za nas izgleda haotičan, zapravo fantastično uređen. Tačno se zna šta prethodi čemu, šta iz čega proističe. Zakonitost je bila veoma prosta i primenjiva na sve.

Duhovni aspekt realnosti

Duhovni aspekt realnosti

Rezultati savremene nauke

Uz pomoć profesora dr Vladimira Ajdačića i njegovih prijatelja sa Instituta za fitiku u Zemunu, Narodne opsrevacije u Beogradu i Prirodno-matematičkog fakulteta, inženjer Marjanović je koristio najrelevantnije podatke sa njihovih simpozijuma, tako da je čista nauka podloga njegove ideje. Njegovim Modelom je uspostavljena direktna relacija između idealizma i materijalizma, duha i materije. I ono što je najvažnije, ničim nisu narušeni postulati savremene fizike — teorija relativnosti i kvantna teorija.

Teslini radovi i moderna fizika

U svom istraživanju Goran je krenuo od izvornih Teslinih dokumenata iz Kolorado Springsa i video je da treba poštovati izvorne ideje i rečenice koje je on sledio. Vođen tom idejom, rešio je da napravi jednu zavojnicu koja bi bila analogna „dodatoj zavojnici“ koju je Tesla napravio u Americi i nazvao je, takođe, „T7 dodatna zavojnica.“ Čvrsto je verovao da se radi o drugim energijama i talasima koji nisu dovoljno istraženi. Tesla je bio opčinjen prirodom i dosledno je poštovao njene zakone. Marjanovićeva istraživanja su ukazala na potpunu istovetnost između prirode i Teslinih tehničkih rešenja. Do otkrića skalarnih talasa, Tesla je došao prateći atmosferska pražnjenja prilikom oluja koje je često posmatrao.

„Prilagođavanje“ izvornih ideja

Klasična naučna objašnjenja (moderna interpretacija Maksvelove teorije) Teslinih talasa ne odgovaraju njihovoj suštini, jer je izbačen skalarni deo, upravo onaj koji na najbolji način objašnjava Teslin izvorni rad. Razlog je bio, navodno, pojednostavljenje teorije, a u stvari je trebalo očuvati teoriju relativnosti i njen postulat o održivosti konstantne brzine svetlosti jer longitudinalni, kakvi su Teslini talasi, imaju kretanje beskonačno velikom brzinom. Tesla je tvrdio da eksperimentiše sa česticma koje se kreću čak 60 puta brže od svetlosti, što je malo ljudi verovalo i prihvatilo kao moguće, pa je to razlog „prilagođavanja“ njegovih izvornih ideja važećim teorijama.


 Da li se TeslaGen može koristiti za poboljšanje zdravlja?

Prema dosadašnjim istraživanjima prilikom primene skalarnih talasa mogu se očekivati sledećei rezultati:
• Deluje podsticajno na podsvest (emocije, intuicija…);
• Čisti i stabilizuje aure i čakre, pospešuje ozdravljenje i prevenira razvoj bolesti;
• Podstiče dehidraciju organskih i anorganskih stvari i na taj način ubija mikroorganizme;
• Povećava preživljavanje ćelija u tkivima inficiranim virusima i bakterijam;
• Pospešuje klijanje semena, rast biljaka i sazrevanje plodova;
• Ubrzava enzimatsko delovanje;
• Energizuje vodu za piće i zalivanje biljaka;
• Pospešuje polimerizaciju i fermentaciju;
• Pospešuje kristalizaciju;
• Regeneriše reverzibilne dislokacije u kristalnoj strukturi metala, ,,isterivanjem“ dipolnih molekula vode iz mikrokristalnih šupljina.

Teslini skalarni talasi

Radeći na svojim istraživanjima, više od šest godina, inženjer Marjanović je na svom dijagramu imao prazno mesto za stabilni objekat kvantne gustine 9. Nije mogao da nađe u prirodi ništa što ima tu vibraciju. Tako je bilo sve dok mu nije došao u ruke jedan Teslin patent gde on kaže: „Ja ne radim sa Hercovim talasima. Radim sa talasima druge vrste i preporučujem za upotrebu talase od 6 do 20000 Herca.“ Videlo se da je po Marjanovićevom Modelu, to mesto na dijagramu bilo predviđeno za Tesline talase, a njihov kvantni nosilac gustine, nije bio foton, već stabilni objekat +9 koji je kasnije nazvao „teslion.“

Elektromagnetna priroda talasa

Tesla je te talase nazvao i Ne–Hercijanski kako bi ih imenom odvojio od takozvanih Hercovih talasa putem kojih danas gledamo televiziju, slušamo radio, razgovaramo mobilnim telefonom… Njegovi talasi su kvantitativno (po frekvenciji) a i kvalitativno (po energetskoj strukturi i formi) bogatija forma energetske vibracije. To su talasi gde je vibracija u pravcu kretanja. Njihovo kretanje može se uporediti sa kretanjem zvuka, gde recimo, kako membrana zvučnika titra tako povlači molekule vazduha, kako vibrira taj zvuk u vazduhu tako vibrira i vaša bubna opna. Zvučni talasi su mehanički, a isti ti talasi, samo elektromagnetne prirode, su Teslini talasi.

Dokazi PIP kamerom

Kada je završena zavojnica po Teslinim principima, došlo je do susreta Gorana i prof. dr Ljube Ristovskog na Rtnju. Inženjer je zamolio profesora da izvrši simanje PIP (polikontrastna interferentna fotografija) kamerom koja omogućuje vizualizaciju bio–energetskog polja. Snimci profesora Ristovskog su pokazali da, po uključenju zavojnice, dolazi do promene ambijentalnog polja, emituju se talasi koji su „zeleni“ po boji, kada je bioenergetsko polje u pitanju, što se vezuje za isceliteljska zračenja. Posle isključenja zavojnice, obojenost je ostala još nekoliko minuta, što ukazuje da „fenomen“ postoji — zeleno polje ostaje, ali se ne zna zbog čega. Ono što, na primer, jedan iscelitelj zrači prilikom svog tretmana sa pacijentom, registrovala je PIP kamera pri uključenju zavojnice.

Goran Marjanović

Goran Marjanović

Pas Linda — prvi detektor

Goranova deca, a ima tri ćerke, kao mala imala su psa Lindu, koja je reagovala na njegove složene eksperimente, pokazujući čudne reakcije. Od njega je imala jasnu zabranu, nije smela da se penje na krevet, znala je to i strogo se pridržavala. Prilikom jednog od njegovih eksperimenata, bez straha od kazne, skočila je na krevet gde se nalazila zavojnica, gurnula njušku unutra i počela da liže. Marjanović je pokušao da je odgurne. Imao je utisak da ona misli da je to neko njeno mladunče. Kada je uspeo da ugasi TeslaGen, udaljila se, a pri ponovnom paljenju je opet došla. Promenio je frekvenciju i ona je skroz pobegla. Tada je shvatio da pas reaguje na kombinacije frekvencija, na određeni talas. Te priče su kasnije potvrđene i poklopile su se sa snimkom PIP kamerom.

Poput oltara u crkvi

Najjednostavnije objašnjenje šta radi generator Teslinih talasa, iliti TeslaGen, jeste da on obnavlja bioenergetsko polje organizma kao celine i čuva energetski balans svih organa, što je jako važno za zdravlje jer i organ koji ima višak energije, kao i onaj koji ima manjak, bolestan je. Ne deluje na fizičkom i ćelijskom, već ima odloženo delovanje na suptilno–energetskom nivou. Najprostije rečeno, TeslaGen deluje kao šetnja u prirodi posle kiše, bez dejstva elektromagnetnih talasa, bez uticaja električnih uređaja, mobilnih telefona, vibracije betona… ali deluje i na višem nivou — on je poput oltara u crkvi.