Kao posledica ubrzanog tehnološkog razvoja, elektromagnetno zagađenje je danas možda najveća pretnja čovečanstvu i prirodi. Ubrzana tehnološka revolucija i drastično povećanje elektrozagađenja, može biti presudan faktor za odumiranje mnogih životinjskih vrsta.

Postoji istraživanje koje u direktnu vezu dovodi propadanje košnica sa elektromagnetnim zračenjem. Čovečanstvo ozbiljno ugrožava svoj opstanak na planeti povređujući pčele na ovaj način.

Ajnštajn je rekao da bi čovečanstvo moglo opstati samo četiri godine nakon što pčele nestanu. Moglo bi biti više od četiri načina na koje čovečanstvo ubija pčele, ali nedavni intervju sa Gejb Kruz-om (bivšim radnikom mobilne telefonije), otkriva da jedna od tih pretnji može biti zapravo i najveća od svih.

Da li EMP ubija pčele najviše od svega?

Gejb je otkrio da je radio u industriji mobilne telefonije u Velikoj Britaniji, i da je bio obučavan da razume frekvencije i protok. Kao deo svog posla, on je sa sobom nosio sve vrste uređaja različitih frekvencija. Nije iznenađujuće, što je bio tako blizu veštačkim EMF (elektromagnetnim frekvencijama) i RF (radio frekvencijama) koje su uticale na njegovo raspoloženje, zdravlje, ponašanje i ceo život. Kasnije je napustio svoj posao. Ono zašto je ova priča toliko zanimljiva je da je Gejb telepatski kontaktirao sa pčelama, odnosno sa svešću pčela, ključnom porukom.

Pčele nisu samo komunicirale sa Gejbom, one su aktivno pokušavale da utiču na njega da razume, kroz šta tačno prolaze. Ovo ga je dovelo do velikih glavobolja, osećaja dezorijentisanosti, gubljenja toka misli i niza drugih neprijatnih posledica. Izgleda kao da su pčele, preko Gejba, očajnički vikale na čovečanstvo: Zaustavite stvaranje veštačkog EMF, ometa naše frekvencije – Ubijate nas! Barem po pitanju pesticida i GMO, pčele su mogle biti u stanju da osete i detektuju njihovu inherentnu toksičnost i time da ih izbegnu, ali dokle god moraju biti u blizini čovečanstva sa svom bežičnom tehnologijom, pčele će teško izbeći veštački EMF.

Štetan EMF ozbiljno narušava komunikaciju pčela

Da li ste znali da pčela ima elektromagnetska čula? U odnosu na druge, pčela je pozitivno naelektrisana a cveće negativno, tako da kada pčela oprašuje, električni polaritet pomaže da se polen zalepi za pčelu. Kao i mnoga stvorenja u životinjskom carstvu, kao što su ptice, slepi miševi i kitovi, i pčele se takođe oslanjaju na zvuk i EMF za opstanak, uključujući orijentaciju, navigaciju i komunikaciju. One šalju i primaju poruke na određenim frekvencijama, a ako postoji previše smetnji ili se javi poremećaj, to može da opustoši njihove živote.

EMF koji je čovek stvorio, posebno Wi-Fi, visoko-frekventni mobilni telefoni i digitalne horizontalne blok frekvencije, ometaju kanale komunikacija pčela do tačke koja preti njihovom opstanku. One se odavno prilagođavaju elektromagnetnom upadu čovečanstva, ali sada ove frekvencije postaju previše za njih.

Poruku koju Gejb navodi je proizašla iz raznih naučnih istraživanja. Nemački naučnik Ulrih Varnke je naveo:

“Pčele i ostali insekti, kao ptice, koriste Zemljino magnetno polje i visoke frekvencije elektromagnetske energije kao što je svetlo. Oni ostvaruju orijentaciju i navigaciju putem slobodnih radikala kao i istovremeno reakciju magnetita konglomerata. Tehnički proizvodi elektromagnetne oscilacije u rasponu MHz i magnetnih impulsa u opsegu niskih frekvencija uporno ometaju prirodnu orijentaciju i navigaciju mehanizama nastalih evolucijom.

Na osnovu navedenih dokaza (poruke preko Gejba i naučnih istraživanja), izgleda da čovečanstvo sve više ubija pčele u alarmantnim razmerama. Međutim, mi ne ubijamo samo pčele. Mi time ubijamo i sebe. Mi smo elektro i elektromagnetna bića. Veštački EMF, iako nevidljivi, utiče na nas previše, kao i oni koji su elektro-osetljivi mogu to da potvrde. Pčele mogu da nas upozore pre nego što bude kasno, pre nego što okupamo ceo naš svet veštačkim EM smogom od kojeg je nemoguće pobeći.

Materija dolazi iz energije ili svesti. Polje stvara čestice. Treba da obratimo više pažnje na energetske oblasti u odnosu na fizičke oblasti, ukoliko želimo da udarimo u srž problema. Kao što je dr Robert O. Beker, autor knjige „Električno telo”, rekao:

„Ne sumnjam u to da je u ovom trenutku, najveći zagađujući element u okruženju Zemlje širenje elektromagnetnih polja. Smatram da je to daleko jače na globalnom nivou, od zagrevanja, i od povećanja hemijskih elemenata u životnoj sredini.”