Drveće je puno života i postoji toliko duhovnosti u njima. Pravi poklon majke prirode. Ako obratite pažnju, drveće može komunicirati sa vama, može vam slati poruke i povezati vas sa duhovnim vodičima i precima. Izađite negde u prirodu i odvojite malo vremena za razmenu energije.

Drveće ima sposobnost da čisti tela od negativnih emocija koje dovode do napetosti i bola. Dobro je poznato za neutralisanje negativnih misli. To je verovatno razlog zašto se toliko dobro osećamo dok provodimo vreme u prirodi, posebno u blizini drveća.

Da biste zaštitili svoju auru, uzemljenje je neophodno, za šta je drveće izuzetno korisno. Uči nas da budemo stabilni i da imamo solidnu osnovu. Zato se osećamo posebno stabilni kada smo u blizini drveća.

Postoji mnogo načina za uzemljenje, a jedan od najpopularnijih metoda je da zamislite kako puštate korenje iz vaših stopala duboko u zemlju, kao drvo. Na stopalima se nalaze glavne tačke koje nas povezuju sa Zemljom.

Kada osetite da vam je teško, da ste umorni i da vam je potrebna zaštita aure, zamislite kako grlite drvo. Pri duhovnom buđenju, mnogi se suočavaju sa negativnim energijama. Moramo da naučimo kako da održimo auru čistom, bez mešanja sa energijama drugih. Ovo je od ključnog značaja za sve.

Ako počnete da provodite više vremena u blizini drveća i povežete se sa njima putem svesti možete pronaći i saznati vašu suštinu.

Drveće i ljudi imaju posebnu vezu, koju treba negovati.

Slede koraci za povezivanje sa drvećem, tako da možete očistiti svoju auru, izlečiti se i primiti bitne poruke.

1. Intuicija

Dopustite vašoj intuiciji da izabere drvo. Ukoliko ima mnogo drveća oko vas ili ako ste u šumi, samo se opustite, stišajte um i osetite koje vas drvo zove.

2. Pitajte za dozvolu

Kada osetite duboku povezanost sa određenim drvetom, pristupite drvetu sa poštovanjem i visokom svesti. Drugim rečima, tražite dozvolu da uđete u njegovo energetsko polje. Uvek će vam dati dozvolu, ali samim pitanjem uspostavićete izuzetno jaku vezu. Budite puni ljubavi, poštovanja i zahvalnosti pri svom pristupu. Kada uđete u energetsko polje sa visokom svešću ono će vam pomoći, ne samo u čišćenju vaše aure i lečenju, već vas može naučiti i otkriti vam sveto znanje i dati vam spiritualni uvid.

3. Uspostavite kontakt sa drvetom

Pitajte za lečenje, čišćenje aure, ili bilo šta što vam je potrebno da znate.

4. Spiritualna konekcija

Dodirnite drvo, zagrlite ga ili sedite pod drvetom. Povežite se spiritualno. Naslonite čelo na drvo kako bi dobili potrebne informacije. Podelite svoju ljubav i radost.

5. Prisustvo i oslobađanje negativnih misli

Samo budite prisutni sa energijom drveta, pokušajte da osetite njegove vibracije i dozvolite bilo kakvoj informaciji da dođe do vas, budite otvorenog srca i spremni za isceljenje i čišćenje. Vidite da li možete da se oslobodite negativnih misli i pokušajte da se spojite sa njegovim energetskim poljem.

6. Zahvalnost

Zahvalite se pre nego što napustite energetski prostor drveta i osmehnite se.

Svako drvo ima spiritualnu osnovu, sadrži različite energije i omogućava čišćenje. Stoga, izađite negde u prirodu i eksperimentišite.