Divine Energy Park vas poziva da u petak, 06. marta od 18h do 20h u bioskopu Zvezda prisustvujete večernjem predavanju o zdravlju, tehnikama disanja, meditaciji i kraljevskoj jogi. Na predavanju ćete imati priliku da naučite par praktičnih vežbi disanja za smanjenje stresa i energizaciju.

Na predavanju će biti predstavljen Divine Health Program — akreditovani program internacionalne organizacije Divine Energy Park, koju su osnovali Šri Šivakumar Swamiji Nasimath i Swami Urgaya 2004. godine. To je sveobuhvatna, holistička metoda koja deluje na duh, um i telo i omogućava da kroz praksu postignemo unutrašnji balans, mir i uspeh. Sastoji se iz tehnika disanja, meditacije, suptilnih fizičkih vežbi–asana i kraljevske pranajame.

Cena predavanja je simbolična i iznosi 300 dinara i prihod od prodatih karata biće usmeren na obnovu bioskopa Zvezde koji već mesecima sprovode vredni omladinci sa željom da očuvaju naše kulturne znamenitosti. Plaćanje na licu mesta.

Broj mesta je ograničen, a prijava je obavezna! Prijava putem facebook-a nije dovoljna. Kako biste sebi obezbedili mesto, obavezno je da popunite ovu jednostavnu aplikaciju koju ćete otvoriti klikom na link: https://podio.com/webforms/11317845/795319 i dobićete potvrdu prisustva. Možete povesti nekoga sa sobom, samo je važno da i za tu osobu popunite aplikaciju.

Više informacija o ovom događaju možete pronaći ovde