Da li vas je ikada neko dete gledalo intenzivnim i prodornim pogledom? Izgleda pomalo jezivo, osećate se kao da ste potpuno goli u očima klinca, kao da on ili ona može da vidi kroz vas. Dušu i karmu čitaju odmah. Ako jeste, imate posla sa kristalnim detetom.

Nema bekstva — kristalna deca

Oni su uglavnom mirni, izuzetno osetljivi, krupnih očiju, posmatraju svet sa svom svojom složenošću. Sve uzmaju, ništa ne prolazi neviđeno i uprkos očiglednom povučenom načinu postojanja, veoma su srećni, umiljati, bića praštanja i ljubavi, spremni da transformišu svet sa svojim oproštajem i intenzivnom ljubavlju.
Ne osećaju potrebu da pričaju kao većina nas, oni retko govore i razvijaju svoje verbalne sposobnosti komunikacije ponekad tek posle četvrte godine! Pre toga su uglavnom govorili kroz svoj sopstveni znakovni jezik ili pevanjem. Neki od njih nastavljaju ovako tokom čitavog života. Oni su takođe generacija koja komunicira najviše kroz telepatiju. Imaju ekstremno dobre veze sa svojim roditeljima (koji su uglavnom Indigo roditelji) i postoje brojni izveštaji roditelja koji govore o ovom neverovatnom tihom načinu komunikacije sa svojom osetljivom decom.

Ljudi koji ne ulažu dovoljno vremena i truda u proučavanju i osećanju ove dece, lako ih osramote i podvedu pod grupu autističnih. Ovo nije priroda kristala! Oni ne žive u svom svetu kao autistični ljudi, oni dele svoje biće i svoje darove sa svetom.

Većina njih je rođena između 1995. i 2005. godine, iako su raniji „izviđači” rođeni i pre.

Bez šale — indigo deca

Indigo deca predstavlja generaciju pre kristala. Većina kristalne dece bira indigo roditelje. Većina njih je rođena 1970-ih.

Indigo dete se karakteriše kao dete sa veoma jakom voljom, ima jasnu misiju u životu. Ukoliko niste istiniti ili autentični, ovo dete će vas ignorisati ili nazivati svakako. Oni su tu da zbace paradigmu zasnovanu na kontroli i sa svojim visokim nivoom prosvetljenja, uglavnom visokim koeficijentom inteligencije i intuitivne sposobnosti, bez napora će pronaći i uništiti sve ono što je lažno ili nije ispravno. Oni će biti u prednjem delu demonstracija.

Indigo deca su uglavnom dijagnostikovana sa ADHD ili ADD poremećajem, što očigledno nije njihov pravi opis. Ovi superheroji pravde i istrajnosti zaslužuju više od toga!

Emocionalna nadmoć — deca duge

Deca duge predstavljaju treću generaciju posebne vrste dece koja je došla da pomogne razvoju čovečanstva. Za razliku od indigo i kristalne dece, deca duge imaju još nekoliko zanimljivih karakteristika. Dugina deca su uglavnom rođena 2000. godine ili posle. U nekim slučajevima, ima i nekoliko izviđača koji su došli na Zemlju pre 2000. godine, koji su danas ovde zahvaljujući ranim kristalnim izviđačima, rođenih 1980-ih.

Predstavljaju krajnju kuliminaciju kristalnih i indigo, gore opisanih: stabilni, svesni, puni ljubavi i praštanja kao kristali, jake volje i očigledni kao indigo. Baciće se kao potpuno neustrašivi u svakoj potrebnoj situaciji. 100% transparentni, zrače poverenjem i uslugama.

Svrha dugine dece je da završe konačne etape temelja koji su indigo i kristalna deca osnovala. Sve tri vrste, indigo, kristal, dugina deca, svaka ima specifičan zadatak. Indigo deca su tu da razbiju paradigmu tradicionalnog razmišljanja. Zatim će kristalna deca graditi svoje temelje na slomljenoj paradigmi. Na kraju, deca duge su ovde da grade ono što su indigo i kristalna deca započela.