Zvezde nam ponovo donose plimu promena i ključna pomeranja planeta.

Pomoćiće vam da širom otvorite oči dok budemo prolazili kroz ovaj mesec tranzicije. Sa škorpijom u centru pažnje imaćemo pomoć univerzuma da sagledamo stvari dublje i da se povezujemo intimnije.

Škorpija nosi energiju koja nam pomaže da se transformišemo i obnovimo, ona voli tranziciju jer zna da je to jedini način da napredujemo. Pomoćiće nam da stvari obavljamo na jednostavniji način, ukoliko budemo okruženi komplikovanim stvarima veći otpor ćemo pružiti da bi sveli stvari na što jednostavniji put.

Ukolko vam u ovom periodu zatreba pomoć univerzuma ili zvezde padalice biće pravo vreme da zatražite od njih pomoć i zamislite želju. Očekuju nas i meteorske kiše tokom ovog meseca. Naročito 12-13 i 17-18. novembra. Ne zaboravite da zamislite želju!

10-11. novembar: Vreme da krenete ka promeni. Mlad mesec u škorpiji puni vas energijom na polju ličnog razvoja i transformacije. Neki od nas ovaj proces već osećaju intenzivno. Dobićemo i podstrek od univerzuma koji će nam pomoći da se izdignemo od negativnosti koje nas susreću i da naša pozitivna strana procveta.

Nekoliko planeta će raditi zajedno pre ovog mladog meseca. Njihov upliv će pojačati naše samopouzdanje i dodati neke ekstra mogućnosti. Najuticajniji Merkur i Hiron će olakšati našu karmu i verovatno otpustiti neki bol iz prošlosti.

12. novembar: Mars ulazi u vagu i ostaće tu do 3. januara 2016. On će uticati na naše raspoloženje i ubaciti nas u ulogu mirnog ratnika. Ljudi će početi da razmišljaju pre nego nešto urade. A negativna strana je što se ofanzivna i pasivno agresivna ponašanja mogu pojačati. Pristupianje stvarima mirno i saosećajno će nas staviti u prednost za vreme ovakvog Marsa.

Vreme pojačane svesti

17-18. novembar: Sunce će biti u lepoj vezi sa Merkurom i Neptunom i poboljšati našu komunikaciju i želju za napretkom. Ovo je i početak prve četvrti Meseca koji pojačava svesnost. Postaće nam očiglednije stvari na kojima treba da radimo.

Neptun će takođe promeniti smer kretanja iz retrogradnog. Njegov uticaj će još više povećati našu svesnost obzirom da je on planeta intuicije. Neki od nas, naročito ribe, osetiće olakšanje.

Zona dobre energije

20-23. novembar: Spremite se — stvari se zagrevaju. Venera, Pluton i Uran će nas izazivati ovih datuma i terati nas da izađemo iz naše zone komfora.

22. novembar: dobrodošli strelci! Sunce predstavlja zvanični ulaz u ovaj avanturistički znak slobodnog duha. Ova smena će nam pomoći da uvidimo svetliju stranu života pošto strelac uvek donese dozu pozitivne enrgije.

Srećan rođendan svim strelcima! Godina promene je pred vama naročito. Ne sumnjamo da ste spremni za avanturu.

24. novembar: Naše strpljenje će sada biti na testu. Merukur ce sustići Saturn što će nam otežati da se fokusiramo na stvari koje zaista želimo. Savetuje se da pratimo tok trenutka i ne držimo se čvrsto planova. Ovo je vreme da pojednostavimo stvari. Što više zakomplikujemo to ćemo teže ići kroz ovaj period.

25-26. novembar: Pun Mesec u blizancima ce raspaliti noćno nebo podgrevajući emocije, odvešće nas do važnih prekretnica. Ovo je vreme da poslušamo svoju intuiciju i otarasimo se stvari koje ne funkcionišu.

Saturn i Neptun će napraviti velik trag u našim životima. Ove dve planete se ne slažu dobro što će se reflektovati i u našim životima.

Moramo pustiti svoje iluzije i poricanja u ovom periodu to je neminovno. Ovo je vreme da se fokusiramo na sebe i svoje osobine umesto da se osvrćemo na druge.

29. novembar: Mesec završavamo sa intuicijom na visokom nivou jer će Saturn i Neptun raditi zajedno. Slušajte svoje srce tada. Ovo je prilika da budemo na istoj frekvenciji sa našom dušom i čujemo poruke koje nam šalje. Dobićemo jasnu poruku gde treba da načinimo sledeći korak.