Ko su vaši duhovni vodiči i koliko ih je bitno znati? Da li imate više od jednog? Da li su oni uvek sa vama ili oni dolaze i odlaze?
Vaši duhovni vodiči su baš kao što i sam naziv ukazuje…vaši vodiči iz eteričnog sveta. Oni su tu da vam pomognu i da vas vode i povremeno „ćušnu“ po glavi ako ne obraćate pažnju na njihove smernice koje vas vode na pravi put.

Dakle, ko su oni?

Postoji minimum jedan oko vas a ponekad i više. Jedan je zasigurno vaš vodič koji je sa vama, još od trenutka kada ste izabrali da dođete na ovaj svet i koji će ostati sa vama do trenutka kada se odlučite da ga napustite. Ovaj vodič nije neko koga ste upoznali u ovom životu, već jedna druga duša koja je uvek sa vama, uvek na raspolaganju za uvid i smernice.

Ko su ostali?

Mogućnosti su gotovo beskrajne. Često mnogi oni koje smo voleli a koji više nisu sa nama, su često zapravo tu negde oko nas. Možda postoji više od jednog. Duhovni vodiči nisu ograničeni samo na anđele, arhanđele, toteme životinja, Uzvišene Majstore, one iz drevnih civilizacija poput Atlantide, Egipta ili Lemurije i zvezdanih bića.
Ovi dodatni vodiči mogu biti prisutni sa vama na duže staze ili se samo mogu zadesiti tu oko vas kako bi vam dostavili kratku poruku. Mogu biti suptilni i fini pri njihovim porukama ili mogu biti veoma uporni. Možete osetiti njihovo prisustvo, možete ih čuti ili čak i videti.
Oni žele da pomognu, ali morate im to dopustiti. Nije dovoljno samo pomisliti kako bi voleli da se nešto desi. Morate konkretno pitati svoje vodiče da vam pomognu. Dakle, bacite se na posao tražeći pomoć za onim što vam je potrebno!

Kako vam oni šalju poruke?

Možete dobiti poruku putem nečega što ste pročitali, rečenice ili čak reči koju čujete na radiju ili televiziji. To može biti nešto što vam je neko rekao ili jednostavno misao koja vam padne na pamet dok perete suđe ili dok se tuširate. Ovo je period kada je vaš um otvoreniji. Ako ste intuitivno otvoreniji, poruke mogu doći kroz senzacije u telu, kroz znanje da su u sobi i da možete komunicirati sa njima. Ali imajte na umu da ste uvek pod kontrolom. Ako su previše napadni, možete im reći da odustanu. Na primer, ukoliko vam se zadesi iznenadni i oštar pritisak u uhu. Očigledno je pokušaj komunikacije, ali to je bolno i morate podsetiti svoje vodiče da i dalje živite ljudsku egzistenciju i da treba da se povuku malo.

Vaši vodiči mogu takođe komunicirati sa vama u vašim snovima. Možda ćete dobiti neke poruke ili će vam biti prikazani događaji iz prošlosti ili budućnosti. Ako imate problema sa pamćenjem svojih snova, recite svojim vodičima, pre nego što odete u krevet da želite da ih zapamtite a zatim vodite dnevnik snova i držite ga pored kreveta. Čim se probudite, ili čak usred noći, zapišite svoje snove. Kako budete beležili sve više i više, počećete da shvatate obrazac i poruke će vam postati jasnije.

Kako ih upoznati?

Najbolji način je da počnete kroz meditaciju. Samo stišajte svoj um i tražite da vam se pokažu.

Da li znate ko su vaši duhovni vodiči? Kako komuniciraju sa vama?