Šamansko kamenje pomaže u balansiranju muško–ženske energije. Ovo magično kamenje poseduje jaka metafizička svojstva za duhovni rast. Pomoći će vam da prevaziđete čak i najdublji strah.

Odakle potiče?

Ovo specifično kamenje, takođe poznato kao Moqui kuglice, nalazi se na severnoj strani velikog kanjona u Utahu u SAD. Imenovani su po indijanskom plemenu koje je živelo u pustinji Moqui. Deca indijanskog plemena koja su tamo živela, igrala su se sa ovim kamenjem.

Oslobađanje straha od smrti

Šamansko kamenje će pomoći svima koji su započeli svoj duhovni rast i skloni su ka duhovnom putovanju.

Imaju jaku zaštitnu energiju koja će vas održati sigurnim u sadašnjem trenutku, jer njihove vibracije sprečavaju da vam se negativni entiteti priključe. Moqui kuglice takođe podižu nivo intuicije. Pomažu vam da sagledate koji su entiteti negativni i omogućavaju vam pristup pozitivnim duhovima i vodičima.

Tokom šamanskog putovanja, možda ćete poželeti da vam neko od viših vibracijskih bića pomogne. Kamenčići će vam pomoći da prevaziđete bilo kakav strah koji ćete osećati u trenutku, a njihove jake vibracije će vam pomoći da se oslobodite dubokog straha o mnogim aspektima života. Ovo uključuje bilo koji strah koji ćete osetiti na duhovnom putu pa čak i strah od smrti.

Njihova energija će vam pomoći da budete svesni pristupa totemskih životinja i duhovnih vodiča i potencijalno će vas dovesti u kontakt sa vanzemaljskim bićima.

Postaćete svesni delova sebe koji se mogu skrivati, a to su ostaci prošlog života u drevnim vremenima.

Upotreba

Šamansko kamenje ima veliku zaštitnu moć, tako da ih iscelitelji mogu koristiti za zaštitu sebe i svojih klijenata. Oni mogu biti naročito korisni ako radite sa nekim ko ima neku vrstu negativnog entiteta, a to treba ukloniti.

Imaju divnu prijateljsku energiju i stvaraju dobar osećaj i sigurnost ukoliko ih držite u ruci tokom meditacije. Koristite šamansko kamenje u meditaciji za usklađivanje čakri, kao i za podešavanje eteričnog i astralnog tela.

Ako ste iscelitelj, ovo korisno kamenje je odličan dodatak, jer podstiče lečenje na mnogim nivoima.

Kamenje koje je veoma moćno i jednostavno za korišćenje. Može se koristiti na solarnom pleksusu i na sakralnoj čakri kako bi se olakšalo varenje i rad nadbubrežnih žlezda.

Zašto biste koristili ovo kamenje i kako će vam pomoći?

Ima snažan element koji će vas zaštititi psihički, a to je prednost bez obzira da li želite da ih koristite za unutrašnje putovanje ili u okviru vaših dnevnih meditacija. Ono poseduje snažnu vibraciju koja vam omogućava da uravnotežite svoju muško–žensku energiju.

Preporuka je da postavite manji ženski kamen na vašu krunsku čakru, a drugi kamen ispod nogu.
Ovo je takođe izvrsna tehnika za duhovno utemeljenje.

Kome je namenjeno

Kada želite da razvijete svoju intuiciju na novi način, ovo kamenje će vam pomoći. Intuicija će vas voditi ka preduzimanju potrebnih koraka za postizanje aspekata koji mogu dovesti do lične transformacije.

Ako ih koristite za šamansko putovanje, oni imaju moćne atribute koji će vam pomoći kada vršite visoko transformativni duhovni rad. Iako bi mnogi od vas želeli da učestvuju u ovakvom unutrašnjem radu, ponekad je teško osećati se sigurnim na putu kojim se duhovno krećete.

Koristeći kamenje pre početka unutrašnjeg rada na sebi, možete uključiti određeni deo vašeg unutrašnjeg bića ili duha, koji želi postići velike promene. Ovaj deo vašeg bića je svestan onoga što vaš podsvesni um ima u sebi, a što bi trebalo da se prenese u vaš svesni um. Ističu se duboke želje koje su deo vašeg duhovnog putovanja.