Super pun mesec kuca na vrata. Ulazimo u savršenu zonu oslobađanja od svih beskorisnih stvari koje regenerišemo u nešto potpuno novo. Vreme je da se prihvatimo novog ciklusa koji se nameće tokom cele godine. Ponovnim aktiviranjem planetarnih kombinacija, prilike su sada zrele za uzimanje. Jedina opomena je da se neka neustrašivost mora pojaviti na putu. Uostalom, sezona škorpije je aktuelna — sezona znaka koji se ne plaši mraka.

Novembar je mesec koji postavlja važna pitanja i ukazuje na pogled iza lepog vela iluzije. Ono što otkrijemo tokom ovog meseca će nam pomoći da odlučimo kuda da idemo dalje.

1–5. novembar — „super pun mesec u biku”

Pripremite se da provirite u astro dešavanja! Velika novost prve nedelje novembra je super pun mesec u biku koji se održava od 3. do 4. novembra. Energija će početi da se gradi u danima koji vode do ovog velikog planetarnog događaja. Samo pogledajte u noćno nebo da biste videli lepotu ove veličine Meseca. Nova otkrića će početi da dolaze do izražaja — naročito kada je reč o odnosima. S obzirom na liniju planetarnih igrača, dolazi do velikih otkrića!

6–12. novembar — „nove prilike pozivaju”

Druga nedelja novembra započinje Venerom, planetom ljubavi, ulazeći u duboke, misteriozne vode škorpije! Dolazi vreme kada ljubav prelazi na intimnije, tajno mesto. Veće planetarne vesti dolaze 11. novembra sa velikim finalom Saturn — Uran trigona koji je u igri još od kraja prošle godine. Nove mogućnosti nas dozivaju i ovo je naša poslednja šansa da izađemo i zgrabimo ih.

13–19. novembar — „ljubav, sreća, povoljan mlad mesec”

Pred nama je veoma dobra nedelja! Počinje specijalnom kombinacijom Jupitera i Venere 13. novembra. Sam vrhunac će biti kazimi mlad mesec 18. novembra! Veo između našeg sveta i sveta onih koji su već odavno nestali biće najtanji u ovom periodu što čini uvid vrlo jasnim. Imaćemo posebnu priliku da koristimo regenerativnu energiju škorpije u našu korist.

20–26. novembar — „zahvalnost i Neptunov direktan hod”

Ova nedelja Dana zahvalnosti (u SAD–u) počinje Suncem, koje se kreće usputnim i optimističnim terenom strelca. Vreme je da svi potegnemo svoje strele mogućnosti u Univerzum kako bismo videli gde će pristati! Većina nas će se usaglasiti sa pozitivnijim izgledima, kao i stavom zahvalnosti. Stvari će biti po malo maglovite 22. novembra, kada Neptun, planeta iluzija, započinje svoj direktan hod. Ovde nastupa dodatni uvid i možda i nekoliko iznenađenja. 25. novembra, Merkur će se preseliti u oportunistički trigon sa Uranom koji može isporučiti neke neočekivane vesti i pomoći nam da razmišljamo van okvira.

27–30. novembar — „živi pod suncem, ali osećaj mesečinom”

Novembar će se završiti na mešovitoj noti. Neka mračna osećanja bi nas mogla okružiti 28. novembra, a Saturn prilazi veoma blizu Merkuru. Teške misli, vesti ili potreba za nekim rezervnim planovima će doći do izražaja kao rezultat toga. Srećom, Sunce će u srećnom strelcu uzeti zamah 29. novembra, čineći uzbudljivu igru sa Mesecom u ovnu.

Specijalna napomena: Merkur započinje svoj poslednji retrogradni hod godine 3. decembra.