Ponedeljak

Ponedeljak je dan Meseca, dan kada ulazimo sa našim pravim potencijalom, intuicijom i emocijama. Ponedeljak zaista postavlja emocionalni ton za nedelju koja je pred nama, jer Mesec traži od nas da budemo svesni toga šta tačno želimo da postignemo u narednim danima.

Ponedeljak često bije loš glas i mnogi ga mogu smatrati izazovom. To je zato što se emocije mogu pomešati na dan Meseca, uzrokujući da se osećamo sumornim i tromim. Ukoliko niste ljubitelj ponedeljka, možda postoji neka potisnuta emocionalna energija sa kojom se borite.

Ponedeljak takođe može dovesti do pozitivnog talasa motivacije i energije. Ako mislimo pozitivno o našim životima i emocionalno smo zdravi, ponedeljak nam može pomoći da se pokrenemo i da postignemo pozitivno stanje uma za nedelju koja je pred nama.

U cilju pripreme za energiju ponedeljka, pobrinite se da se dobro naspavate noć pre i da pijete dovoljno vode.

Utorak

Utorak je dan kojim vlada planeta akcije i energije – Mars. Predstavlja veliki dan za dovođenje stvari u red. Ako je ponedeljak vreme kada se uspostavlja emotivni ton, utorak je dan kada se taj ton stavlja u akciju.

Utorak je savršen dan da se pokrenu projekti, donose odluke i da se napreduje, posebno kada je u pitanju karijera. Energija dana će takođe pomoći da napredujete u svim oblastima svog života i odlična je za usaglašavanje sa svojim strastima.

Kako bi najbolje iskoristili energiju utorka, razjasnite sebi šta tačno želite i preuzmite akciju da se to dogodi. Mars nam daje energiju i strast da sledimo svoje ciljeve, snove i želje.

Sreda

Sredom vlada planeta komunikacije i izražavanja – Merkur. Ovo čini sredu savršenim danom da jasno izrazite šta i kuda želite da idete. Sreda je vreme da zakažete sastanke i obavite sve važne pozive. Takođe je savršen dan da izrazite svoja osećanja voljenoj osobi.

Merkur vlada višim umom, tako da ideje obično cvetaju sredom. Sačuvajte ovaj dan za radionice osmišljavanja i kreativne projekte. Sredom bi trebalo jasno da sagledate teže odluke i vaše potrebe kao i kakvu to energiju ispoljavate ka Univerzumu.

Četvrtak

Četvrtak je dan Jupitera, planete pozitivnosti i ekspanzije, što čini savršenim danom da naučimo nove stvari i proširimo svoju svest.

Kako prolazimo kroz radnu nedelju, energija četvrtka nam omogućava da budemo produktivni i pomaže nam da završimo poslove koje smo možda odugovlačili poslednjih nekoliko dana.

Predstavlja pravi trenutak da započnete novu duhovnu praksu ili novi hobi. Takođe je dobro vreme da se reše neka finansijska pitanja.

Petak

Petak je dan Venere, planete ljubavi i kreativnosti, što predstavlja savršen dan da se povežete sa drugima i opustite. Romantična energija Venere nas stavlja u društveno raspoloženje.

Energija petka nam takođe omogućava da budemo kreativni i inspirativni kada su u pitanju novi projekti na kojima bi trebalo raditi.

Pokušajte da ne zakazujete ništa previše naporno u petak, jer je to dan za opuštanje i zabavu.

Subota

Subota je dan Saturna, preuzimanja odgovornosti i organizacije. Za većinu nas, subota je usmerena ka kućnim zadacima i pitanjima koja se odnose na naše lične živote i to je možda zato što nam Saturn pomaže da se uravnotežimo i uzemljimo.

Subota je savršen dan da se organizujete za narednu nedelju. Energija dana nam omogućava da uhvatimo korak.

Nedelja

Nedelja je dan Sunca, savršen dan za opuštanje i povezivanje sa samim sobom. Nedelja je dan za odlazak u svoj unutrašnji mir. Energija dana zaista podržava samorefleksiju, duhovni rast i pruža vreme koje nam je potrebno kako bismo obnovili svoju energiju.

Da bi se efikasno iskoristila energija nedelje, učinite da to bude dan za odmor i relaksaciju. Pokušajte da ne zakazujete ništa previše zahtevno u nedelju. Umesto toga, povežite se sa vašim unutrašnjim bićem.