Jul mesec započinje „komplikovani mesečni start”

Sa grubom opozicijom između Marsa i Plutona, 2. jula, oseća se intenzitet u vazduhu. Neki od nas će iskoristiti ovu energiju kako bi se suočili sa veoma velikim projektima, dok se drugi mogu naći zaglavljenim na svom putu. Ovo je zona u kojoj možemo očekivati ekstremni uspeh ili neuspeh bez kratkih prekida.

3. do 9. jul — „karmički pun Mesec u jarcu”

Glavna tema ove nedelje će bez sumnje biti jarac koji svoj vrhunac dostiže u noći 8/9. jula. Sa tonom kardinalne energije u igri, ovo će biti mesec karmičkog preokreta. Spremite se da napravite neke poteze i važne odluke! Venera, boginja ljubavi, takođe će imati nešto da kaže dok se ona pomera iz blizanaca 4. jula. Neočekivani obrt sledi sa Merkurom i Uranom koji se upliću na nekoj neobičnoj teritoriji.

10. do 16. jul — „moć promene i planetarni mir”

Sunce i Pluton će se suprotstaviti jedno drugom 10. Jula, na kraju punog Meseca. S jedne strane, to bi moglo dovesti do sukoba ili intenzivnog suočavanja sa drugima. Međutim, s druge strane, transformaciona energija bi mogla doneti pravu formulu koja će nam pomoći da preduzmemo korake u pravljenju potrebnih promena. Uvek imamo potencijal da se promenimo i zauzmemo novi pravac. Nakon toga, do kraja nedelje ćemo uživati u planetarnom miru.

17. do 23. jul — „nezgode, prilika i mlad Mesec u lavu”

Kako počinje sedmica, proizvođač nevolja Mars će se naći u haosu sa Uranom (planetom koja voli nesreće) 17. jula. Srećom, tu je dobro mesto koje se zauzima 18. jula, uključujući Veneru i Jupiter. Dve najsrećnije planete zodijaka će biti u savršenom trigonu, stvarajući divnu mešavinu oportunističke energije kako bi je uhvatili.

Sve to dostiže vrhunac 23. jula uz uzbudljiv mlad Mesec u lavu. Ova „višnja na vrhu” ima veliki potencijal da zapali našu energiju i da nas podstakne da se pokrenemo. Što je najvažnije, ovaj Mesec preplavljen energijom će biti katalizator gde će nas preuzeti pomračenje u avgustu!

24. do 31. jul — „priprema za velike stvari”

Stvari izgledaju napeto u oblasti novca i veza, dok prolazimo kroz poslednju nedelju jula. Venera će se 24. jula suprotstaviti Saturnu i stvoriti neke poteškoće. Srećom, Merkur će ući u Devicu 25. jula i pomoći nam da napravimo plan kako bi se stvari vratile u normalu. Planeta koja voli da razmišlja biće u vrhunskoj performansi, dok se bude kretala kroz znak koji smiruje haos.

Drugi faktor koji se očekuje, desiće se 26. jula, kada budemo dobili još jedan veliki podsticaj. Akcija koju pokreće Mars će se usredsrediti na Sunce i Lava što će nam pomoći da se suočimo sa velikim stvarima i stvarno ih dovedemo u red!